23948sdkhjf

Chr. Hansen skifter koncerndirektør

Ny koncernchef skal fra 1. oktober sikre fremtidig vækst i divisionen Health & Nutrition.
Henrik Dalbøge, Executive Vice President, Health & Nutrition Division, fratræder som koncerndirektør pr. 30. september 2013. Stillingen overtages af Christian Barker. Det oplyser ingrediensvirksomheden i en fondsbørsmeddelelse.

Henrik Dalboege har været hos Chr. Hansen siden 2006 og fra 2007 som medlem af direktionen.

- Henrik har en solid baggrund indenfor human health og bioteknologi og Health & Nutrition Divisionen har under Henriks ledelse udviklet sig fra en forretningsenhed til en selvstændig division med stærk vækst. Henrik har udviklet en solid platform for probiotiske kulturer til kosttilskud og modermælkserstatning samt professionaliseret organisationen. Jeg vil gerne takke Henrik for hans engagement og betydelige bidrag til Chr. Hansen, siger Cees de Jong, adm. direktør.

Vækstspeeder i bund
- Vi er klar til næste skridt for Health & Nutrition Divisionen. Vi vil styrke vores strategiske fokus og søge efter nye muligheder for fremtidig vækst. Jeg er glad for, at Christian Barker har accepteret at stå i spidsen for denne udfordring. Christian kom til Chr. Hansen for et år siden som leder af Corporate Strategic Development og har betydelig erfaring med at realisere vækst, fortsætter Cees de Jong.

Der er på dette tidspunkt ikke taget beslutning om succession i forhold til stillingen som ansvarlig for Corporate Strategic Development.

Fra dags dato består direktionen i Chr. Hansen af Cees de Jong, Klaus Pedersen, Knud Vindfeldt, Carsten Bennike og Jesper Allentoft.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082