23948sdkhjf

Jutland Meat skal sælges i bidder

Håbet om at finde nye ejere til konkursboet på havnen i Struer er nu opgivet. Kurator forsøger i stedet at sælge bygninger og inventar for sig.
Et halvt år efter konkursen er det stadig ikke lykkedes at finde en mulig køber til det tidligere Jutland Meat.. Derfor vil slagteriet nu blive sat til salg i bidder. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Læs også: Flere købere til Jutland Meat

- Selv om vi har gjort en større indsats for at få kontakt til købere og også har haft kontakt til mulige købere, så er det ikke lykkedes at få dem gjort interesseret nok til, at de ville indgå en aftale. Boet bekendt er der ikke nogen, der er interesseret i at købe det samlede slagteri, som det ser ud i dag, siger kurator Troels Tuxen, Bech-Bruun Advokatfirma, til avisen.

Læs også: 250 fyret fra Jutland Meat

Derfor bliver salget nu splittet op. Inden for de kommende måneder kommer ejendommen til salg og slagteriets inventar og produktionsanlæg bliver sat til salg på en stor auktion på stedet i løbet af oktober, opyser advokaten.

Bygningerne alene er ved den seneste ejendomsvurdering blevet vurderet til 35 millioner kroner, hvoraf grundværdien udgør 3,1 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078