23948sdkhjf

Irma handler discount på nettet

Irma vil ikke have discount på hylderne i sine fysiske supermarkeder, men i net-butikken kan forbrugeren frit vælge mellem over 100 discountvarer i Faktas billige serie X-tra.
Lave priser er nødvendige for at få kunder i butikken, erkender Irma, som efter en forsøgsperiode nu har taget et fast antal discountvarer i sit sortiment på Irma.dk. Ud over "Irma hverdag" er serien "X-tra", som vi kender fra Fakta, også tilgængelig i webshoppen. Det skriver Berlingske Business.

- Jeg vil gerne understrege, at Irma ikke vil forsøge at blive discountbutik på nettet. Men det er et vigtigt supplement for irma.dk at have de billige produkter fra X-tra-serien i sortimentet, siger Coops internetansvarlige Gregers Wedell-Wedellsborg til Berlingske.

Forbrugernes fokus på pris og øget konkurrence fra blandt andre Nemlig.com kan ifølge e-handelsekspert få Coop til at åbne for mere salg af discountvarer på nettet.

- Coop og Dansk Supermarked vil senest inden for det næste år lancere en større satsning på dagligvaresalg online, lyder vurderingen fra Anette Falberg, direktør for Foreningen for Dansk Internet Handel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078