23948sdkhjf

Dagrofa skifter retning og direktør

Den norske detailgigant Norgesgruppen er fra i dag 40 pct. ejer af købmandsgrossisten Dagrofa, der står bag kæderne Superbest, Spar og Kiwi.
Med det nye ejerskab følger også en rokade på toppen. Med virkning fra i går afløser Dagrofa-direktør Per Thau nuværende koncernchef Henrik Gundelach. Samtidig er Norgesgruppens koncernchef Tommy Korneliussen udpeget til ny bestyrelsesformand i Dagrofa. Det skriver Børsen i dag.

- Det er helt åbenbart, at det er vores udfordring at bryde trenden, hvor vores system taber markedsandele. Vi må kunne vinde markedsandele igen, siger Tommy Korneliussen til avisen.

Ifølge Børsen har Dagrofas frie købmandsstruktur tabt kunder til de kapitalejede kæder under Dansk Supermarked og Coop i årtier, men ifølge Tommy Korneliussen skal det nu være slut, når der er ændret på Dagrofas ejerskab og når flere funktioner samles centralt.

- Det er klart, at købmændene på visse områder overlader beslutningskraft til kædekontorerne. Men de er fortsat frie. Og den bedste måde at få dem med på, er, at de kan se, at det lønner sig for dem. De vil opleve, at de får bedre varer, bedre kvalitet, gode leverancer samt gode priser. At de kan tjene penge på deres forretning. Det kræver tid. Vi har ikke det optimale samarbejde fra dag et, men vi skal hele tiden blive bedre, siger Tommy Korneliussen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079