23948sdkhjf

Årets kantinepris har fundet sin vinder

Landbrug & Fødevarer har for tiende gang uddelt Kantineprisen. Denne gang til Kristian Madsen, der gør det lidt sjovere for Rosendahl Design Groups medarbejdere at gå til frokost.
Juryen havde været på hemmeligt besøg hos de fire nominerede og var herefter ikke i tvivl om, hvem der skulle løbe med førstepladsen. Årets pris gik til Kristian Madsen, som ene mand står for Rosendahl Design Groups kantinen i Hørsholm. Kantinen drives af Meyer Kantiner A/S.

- Kristian Madsen har virkelig forstået, hvordan man gør en kantine til et sted, hvor man gerne vil spise sin mad hver dag. Med udgangspunkt i dygtigt håndværk tilbereder han mad, der både tilfredsstiller maven og øjet samtidig med, han udfordrer brugerne af kantinen på nye tendenser og råvarer. Man kan tydeligt mærke hans passion for mad på buffeten, siger seniorkonsulent Vickie Kristensen fra Landbrug & Fødevarer, der er ansvarlig for Kantineprisen.

I udvælgelsen af vinderen af årets kantinepris er der lagt vægt på mere end bare god mad. Kantinen skal også vise, at den lever op til temaet ” Måltid med mening” og dermed blandt andet har en holdning til og forståelse for danske råvarer, økologi, bæredygtighed samt evnen til at gribe forandringer og tendenser inden for den kulinariske verden. Også her lever Kristian Madsens mad og madlavning helt op til temaet.

- Kristian tænker hele vejen fra jord til bord, når han tilbereder mad. Han køber hele dyr og udskærer selv, så alle dele bliver brugt, og der bliver mindre madspild. Han bruger de råvarer, der er i sæson, og han er meget kvalitetsbevidst i sit valg af råvarer. Så man kan klart sige, at i Rosendahl Design Groups kantine bliver der serveret ” Måltid med mening”, siger Vickie Kristensen.

Anerkendelsen betyder meget
- Jeg er meget glad for prisen. Jeg forstod det slet ikke, da man ringede og sagde, jeg havde vundet. Jeg forstår det stadig ikke. Jeg ser den som en anerkendelse af det arbejde, jeg laver, og det gør mig stolt, for det må betyde, at jeg gør noget rigtigt, siger Kristian Madsen.

Han har allerede planer om at arbejde endnu hårdere på at give sine gæster i kantinen den bedst mulige oplevelse.

- Vi er i gang med at ansætte en kok mere til kantinen, og vi vil forsøge at sætte niveauet og kreativiteten endnu højere op. Det vigtigste for mig er, at gæsterne får en god oplevelse, når de spiser her, og jeg håber, vi i fremtiden kan gøre den oplevelse endnu bedre end i dag, slutter Kristian Madsen.

Kristian Madsen blev kåret og hyldet som vinder af Kantineprisen torsdag den 31. oktober ved en reception hos Landbrug & Fødevarer på Axelborg i København.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094