23948sdkhjf

Paradis speeder op i USA og Danmark

Den kapitalfondsejede is-kæde vil ekspandere fra tre til 25 franchisebutikker i USA inden for to år. Herhjemme er målet 70-75 butikker inden udgangen af 2016.
Kapitalfonden Executive Capital købte Paradis Group for tre et halvt år siden og efter nu at have fået styr på butikken, træder ejerne vækstespeederen i bund. Det skriver Børsen i dag.

- Paradis var mere båret af et stort hjerte for at producere is. Nu har vi forsøgt at professionalisere strukturen uden at tabe passionen for den bedste is på gulvet, siger Jan Frank Steenhard, bestyrelsesformand i Paradis Group og leadinvestor i Executive Capital, til avisen.

For få måneder siden åbnede Paradis et hovedkontor i Los Angeles, og det er herfra planen at eskalere antallet af franchisebutikker fra tre til mellem 20 og 25 inden for de næste par år. I øjeblikket vokser is-salget i de amerikanske butikker hver eneste måned, så Jan Frank Steenhard er overbevist om, at der er plads til den danske is-kæde i et marked, der ellers er meget yoghurt-præget.

Samtidig med ekspansionsplanerne i USA forventer Jan Frank Steenhard desuden at skrue op for antallet af butikker herhjemme. Frem mod 2016 er det således planen at nå 70-75 butikker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14