23948sdkhjf

Bornholmsk isproducent vil ud i hele landets shoppingcentre

Svaneke Is har succes i Rødovre Centrum og åbner nu også i Amager Centret.
Bornholmske Svaneke Is vil være synlige i shoppingcentre over hele landet, og 30. november åbner Svaneke Is en ny isbar i Amager Centret.

Det sker efter at Svaneke Is med stor tilfredshed har drevet en iscafé i Rødovre Centrum, som åbnede 29. august i år.

Det var Svaneke-isens fjerde mikro ismejeri. Ét ligger i Svaneke, ét ligger i Tivoli i København, og det fjerde ligger på Sankt Hans Torv i København.

2013 hidtil et rekordår
Ifølge direktør Søren Hald har Rødovre Centrum været så stor en succes, at man ikke bare udvider kæden til Amager Centret. Man vil ud i endnu flere shoppingcentre, hvor man vil åbne iscaféer på størrelse mellem 25 og 50 kvadratmeter.

Ekspansionstrangen kommer efter en sommer i 2013, som har været Svaneke-isens bedste sommer nogensinde, og hvor man er også er nået ud i 95 Superbest-butikker, i Magasin og hos Meyers Deli.

I de små mikroismejerier skal publikum kunne opleve med egne øjne, hvordan isen produceres fra bunden, og der skal bages hjemmelavede pandekager og vafler.

- Vi vil gerne fortælle, at vi skiller os ud og laver is med vægt på lokale råvarer fra Bornholm og resten af Norden. Vores kvalitet er kompromisløs, og vi går op i renhed, ægthed og sporbarhed i vores råvarerne, siger Søren Hald.

Priserne skal holdes i øjenhøjde
Svaneke Is vil gerne positionere isforretningen som is af højeste kvalitet, men stadig "til en pris, hvor alle kan være med".

Men hvordan kan man lave kompromisløs topkvalitet, uden at prisen brager op i himlen?

- Svaret må næsten være: Fordi vi kan. Du må næsten spørge de andre om, hvorfor de tager deres priser. Kvalitet behøver ikke være rasende dyrt, siger han.

Den nye iscafé i Amager Centret åbner allersidst i november og meget langt fra sommeren, som man normalvis regner for at være issæsonen. Det bekymrer ikke Søren Hald.

- Der er altid cirka 22 grader i de shoppingcentre, vi gerne vil ind - og så er december faktisk en rigtig god is-måned, fordi der er mange kunder på grund af julehandlen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08