23948sdkhjf

Frokostleverandør får økomærke i bronze

Madkassen-risskov.dk er med i forreste række i forhold til at leve op til kommunens målsætning om at nå 60 procent økologi i de offentlige storkøkkener.
Cateringvirksomheden 'madkassen-risskov.dk' har netop modtaget det økologiske spisemærke i bronze. Dermed spiser cirka 2000 vuggestue- og børnehavebørn i Aarhus kommune nu en frokost, hvor andelen af økologiske råvarer er 30-60 procent. Det skriver Økologisk Landsforening på sin hjemmeside.

- Mens kommunen lavede en 2020-plan for økologien, så lavede vi en 2013-plan. Vi vil gerne være med i forreste række hvad angår økologi og udvikling, siger Bjarne Jensen, indehaver af 'madkassen-risskov.dk' til okologi.dk

Aarhus Kommune har en målsætning om, at 60 procent af maden i kommunens køkkener- skoler, lokalcentre, personalekantiner mv. skal være økologisk i 2020. I øjeblikket tegner kommunens økologiske fødevareindkøb sig for 11 procent, mens der i kommunens daginstitutioner pt. i snit serveres 34 procent økologisk mad.

- Det økologiske spisemærke er et synligt bevis på vores økologiandel, og det er med til at sende et signal til vores kunder - heriblandt Aarhus Kommune selvfølgelig, men også til forældrene og pædagogerne - om, at vi følger med og gør en indsats for at øge økologi-niveauet i de kommunale måltider, siger Bjarne Jensen videre til okologi.dk.

Han og virksomheden fejrer det nyerhvervede økologiske spisemærke ved en reception på firmaets adresse den 22. november, hvor blandt andre borgmester Jacob Bundsgaard kigger et smut forbi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079