23948sdkhjf

Multifunktionel æggebakke skal booste salget

Hedegaard Foods har udviklet en ny serie æggebakker i formstøbt plast, som efter en tur i opvaskemaskinen kan genanvendes som byggeklodser til børn. Den nye emballage skal booste salget i både Danmark og udlandet.
De nye, kulørte plastæggebakker er foreløbig kommet på hylderne i dansk og svensk detailhandel. Hedegaard Foods har store forventninger til, at idéen yderligere kan booste salget af den populære dagligvare i både Danmark og udlandet.

For nylig blev eggyplay fremvist på Anuga i Køln, og begejstringen var stor hos de internationale indkøbere.

- Der er ingen tvivl om, at vi har ramt noget rigtigt. Vi har en forventning om, at vi kan eksportere både æg og især emballage til hele verden. Vi har seriøse henvendelser fra mere end 20 lande, og vi skal nu i gang med at øge produktionen af eggyplay og derefter at udvikle konceptet yderligere, siger administrerende direktør i Hedegaard Foods, Ivan Noes Jørgensen, og fortsætter:

- Udgangspunktet har været, at vi gerne vil bidrage til at nedbringe den stigende mængde affald, der anvendes til emballering af fødevarer. Derfor har vi som fødevarevirksomhed pligt til at nytænke emballagen, og det er lykkedes ved, at Hedegaard Foods sammen med en industriel designer, en formmager og en plastproducent har udviklet den nye æggebakke, der både kan genanvendes som emballage, som plast eller endnu mere spændende: som byggeklods.

Eggyplay-æggebakken fremstilles i formstøbt polypropylen-plast, foreløbig i et udvalg på fire farver, men med tiden vil skiftende årstider og højtider sætte sit præg på æggebakkernes farver og temaer. Eggyplay er i øvrigt CE-mærket og godkendt til leg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079