23948sdkhjf

Det sker: Åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design

DTU Fødevareinstituttet og Innovationsfabrikken IPU inviterer til åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design og reception den 28. november 2013.
Det nye center er stiftet med henblik på at kombinere forskning, uddannelse og rådgivning inden for hygiejnisk design og kan i praksis teste og godkende virksomheders udstyr til fødevareproduktion.

Se programmet for åbningsreceptionen .

DTU Center for Hygiejnisk Design er etableret i et samarbejde mellem DTU Fødevareinstituttet og Innovationsfabrikken IPU. Med fokus på hygiejnisk design vil centret rådgive biotech- og fødevareindustrien, teste og godkende udstyr til fødevareproduktion, deltage i forskningsprojekter, bidrage med undervisning til ingeniørstuderende og tilbyde kurser til fødevarevirksomheder og myndigheder.

Det nye center har status som officielt EHEDG testcenter i Danmark og er ved at blive akkrediteret af DANAK til hygiejnecertificering af produktionsudstyr. EHEDG, European Hygienic Engineering and Design Group, er et europæisk konsortium af udstyrsproducenter, fødevarevirksomheder, forskningsinstitutioner og myndigheder.

Praktisk information
Tid: Torsdag den 28. november kl. 15.00-17.00
Sted: DTU Lyngby Campus, Søltofts Plads, bygning 222, 2800 Kgs. Lyngby
Tilmelding er nødvendig via DTU Fødevareinstituttets website
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.288