23948sdkhjf

Tebstrup Gedeosteri lancerer nyheder til februar

Det lille mejeri, der sælger økologiske gedeoste til ind- og udland, barsler med nye produkter til både restaurationsbranchen og detailhandlen.
Dorthe Sørensen, indehaver af Tebstrup Gedeosteri, har gennemført et succesfuldt produktudviklingssamarbejde med AgroTech.

I tæt samarbejde med Foodture Lab og to kokke fra AgroTechs omfattende netværk er det blevet til to nye oste, som forventes at blive introduceret på markedet i det nye år. Det skriver AgroTech på sin hjemmside.

- Kokkene har kendskab til en masse teknikker, som jeg ikke kender til, og de havde helt styr på at finde spændende smage, der også var velegnede til at rulle ostene i, siger Dorthe Sørensen om forløbet.

Tebstrup Gedeosteri bygger sin produktion på 500 geder og færdigvaren, som er økologiske gedeoste, sælges til både ind- og udland.

Salgsklar til februar
Lige nu venter Dorthe Sørensen på, at hendes 500 geder kan levere mere mælk, så produktionen kan komme i gang. Det forventes at ske i slutningen af februar. Produkterne vil blive afsat både i detailhandlen, men også til restauranter, hvorfra mejeriet allerede har fået positive tilkendegivelser.

Ostene har endnu ikke fået et navn, men de to nye varianter er henholdsvis rullet i en blanding af hyben, blåbær og svampe og en ost, der er rullet i græskarkerner og stegt gedeost.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173