23948sdkhjf

CM Food udvider med eksport

Den nordjyske fødevarevirksomhed har ansat fem nye medarbejdere og er begyndt at eksportere til tredjelande.
CM Food A/S har hidtil fungeret som en importforretning, men det seneste år har virksomheden udvidet med eksportaktiviteter. Den strategi har givet øget omsætning og er en af de væsentligste årsager til, at selskabet lander et bedre resultat end ventet i det regnskabsår, der sluttede med udgangen af juni måned i år. Virksomheden øgede i perioden sit overskud fra året før med 2,3 millioner til nu 10 millioner kroner.

- Vores nye eksportafdeling er kommet rigtig godt fra start, fortæller administrerende direktør Ejner Sørensen og uddyber, at der er tale om eksport fra både danske og udenlandske slagterier.

Flere udvidelser i det nye år
Etableringen af den nye afdeling har øget virksomhedens personaleomkostninger i det forgangne år, men der bliver også øgede udgifter på den post i det nye år.

Ejner Sørensen fortæller nemlig til Food Supply, at CM Food inden for de seneste måneder har ansat fem nye medarbejdere. Og som aktiviteterne øges, bliver der brug for endnu flere hænder på adressen i Nørresundby.

- Vi forventer at udvide eksportafdelingen yderligere i 2013/14 og søger derfor flere medarbejdere med erfaring fra fødevarebranchen, fortæller han.

Ejner Sørensen ønsker ikke at uddybe, hvilke lande uden for EU, der har virksomhedens opmærksomhed, men understreger at man forventer stærkt øget aktivitet i Sverige.

- Vi har øjne og ører åbne og går den vej, hvor interessen er størst, slutter direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08