23948sdkhjf

Fremtiden afklaret for Suhl's Pålæg

Kødgros Vest overtager bygninger og maskiner fra konkursboet Suhls Pålæg på Mors. Fem mand starter i produktionen og flere ansættelser følger.
Kødgros Vest har indgået en aftale med Suhl’s Pålæg A/S’s kurator Ole Møller Knudsen om overtagelse af bygninger og maskiner fra konkursboet.

- Vi har haft god fremgang i vores produktion og salg den seneste tid, hvilket er et direkte resultat af vores produktudvikling. Vi er lykkes med en række produkter
ind for f.eks. SousVide produkter samt nyheder som ”pulled pork” og senest ”pulled chicken”. Denne fremgang betyder, at vi indenfor kort tid vil mangle plads, siger direktør Kim Munksgaard om baggrunden for investeringen.

Så da muligheden for yderligere kapacitet på Mors bød sig, måtte han træffe en hurtig beslutning.

- Vi har haft en konstruktiv dialog med kurator og lagt vægt på hurtigt at kunne starte produktion op igen i lokalerne på Mors. Det er vores intention at udnytte produktionslokalerne i såvel Herrup som på Mors til at styrke vores produktion og ikke mindst vores produktudvikling. I samarbejde med Suhls Pålægs tidligere direktør Poul Bærentsen, der fortsætter som fabrikschef, ser vi frem til at kunne bruge den ekspertise, som stedet har oparbejdet gennem årene. Jeg forventer, at vi snarest vil ansætte ca. 5 personer til produktionen på Mors, og vi har en forhåbning om at skulle udnytte kapaciteten i den kommende tid med yderligere ansættelser til følge, slutter Kim Munksgaard.

Kødgros Vest er en kødforædlingsvirksomhed i Herrup ved Vinderup med 55 ansatte. Firmaets produkter afsættes fortrinsvis til foodservice markedet, såsom restauranter, hoteller, slagtere, såvel som private- og offentlige kantiner og storkøkkener.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078