23948sdkhjf

Danish Crown lukker slagterier i det nye år

CEO Kjeld Johannesen vil først i det nye år sætte navne på de anlæg, som slagterigiganten forventer at lukke i 2014.
Så klar var udmeldingen på fredagens åbne repræsentantskabsmøde i Danish Crown koncernen.

Det høje omkostningsniveau i den danske produktion er fortsat en af de helt store udfordringer for slagterigiganten og Kjeld Johannesen varslede, i tråd med tidligere udmeldinger, lukning af flere anlæg i det nye år.

- Uagtet de nye initiativer Danish Crown kommer med og uagtet de initiativer der forhåbentlig kommer fra politisk side, så er der danske arbejdsplader, der går tabt på grund af det det generelt høje omkostningsniveau i Danmark, sagde Kjeld Johannesen til de næsten 300 fremmødte til repræsentantskabsmødet.

Fremtidig struktur på plads primo 2014
Kjeld Johannesen understregede, at det er i elvte time, politikerne forsøger at gøre noget, men han kvitterede samtidig for de tiltag, som den siddende regeringen er kommet med de seneste år.

- Vi undgår desværre ikke at lukke anlæg, så i øjeblikket er vi ved at foretage en grundig analyse af vores struktur i Danmark. Det er afgørende, at vi kommer helt til bunds, så vi kan træffe en holdbar beslutning, der på en gang sikrer vores ejere den bedst mulige pris for råvarerne, men som omvendt ikke ødelægger Danish Crowns muligheder, hvis vi igen ser en stigning i antallet af slagtesvin, siger Kjeld Johannesen.

Kjeld Johannesen forventer at kunne orientere medarbejderne om den fremtidige struktur først i det nye år.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094