23948sdkhjf

Nye millioner til FoodNetwork

FoodNetwork er på baggrund af de gode resultater fra de sidste fem år bevilget 14 millioner kroner til at omsætte viden til resultater og dermed skabe vækst og udvikling i den danske fødevarebranche.
Bag FoodNetwork står en lang række universiteter, GTS institutter, uddannelsesinstitutioner, erhvervsorganisationer, vidensmiljøer og offentlige myndigheder – i alt 38 partnere, med VIFU som administrator. Med nye midler er det nu muligt at videreføre netværkets arbejdet de næste fire år.

- Den globale konkurrence om at være dygtigst til at omsætte viden og ideer til resultater - og dermed til vækst og velfærd - er hård. Derfor skal Danmark i endnu højere grad satse på intelligent og bæredygtig produktion. Innovationsnetværkene skaber afsæt for vækst og nye job, og det er dokumenteret, at de skaber resultater. Med bevillingerne bidrager vi til, at den positive udvikling fortsætter, så endnu flere virksomheder fremover har direkte adgang til den nyeste viden og teknologi inden for deres område, siger uddannelsesminister Morten Østergaard.

FoodNetwork skal som national platform arbejde for at skabe vækst og udvikling i små og mellemstore fødevarevirksomheder i hele landet. Derfor er der indgået samarbejde med alle regionerne for at sikre, at FoodNetworks tilbud bliver tilgængelige for alle landets fødevarevirksomheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078