23948sdkhjf

Stor medaljehøst til Coisbo Beer

Det fynske bryggeri fik den fornemste pris af alle på Alltech International Craft Beer and Food Fair i Dublin.
Coisbo Beer løb med sejren for bedste øl på festivalen, og derudover kunne brygmester Anders Coisbo også hænge 1 guld-, 3 sølv- og 3 bronzemedaljer om halsen.

- Det er helt, helt overvældende. 314 øl, 85 bryggerier, 18 lande, men kun én vinder. Vores øl! Jeg var meget stolt, da jeg gik på scenen. Det var helt fantastisk at kunne repræsentere Danmark og slå Danmark fast internationalt som et land, man ikke kommer uden om, når vi snakker mikrobryg, siger brygmester Anders Coisbo oven på hæderen.

Den danske øl faldt i dommernes smag
Det var varianten Single Batch Beer FOUR, som faldt så meget i dommernes smag, at den vandt prisen som Best Overall Beer.

Coisbos Russian Imperial Stout fortjente at vinde på grund af den vidunderligt afbalancerede aroma, store krop og kraftige smag, lød overdommer dr. Inge Russells kommentar om vinderøllen. Han er redaktør på Journal of the Institute of Brewing

Fra politibetjent til fuldtidsbrygger
Den store internationale anerkendelse kommer yderst belejligt for den fynske brygmester. Siden Anders Coisbo bryggede sin første øl på køkkenbordet i december 2007, har han sideløbende været ansat ved Fyns Politi. Især i starten var jobbet som politibetjent nødvendigt, mens Anders gjorde sig sine erfaringer som brygmester.

Coisbo Beer har fra starten været i medvind hos publikum og har vundet flere nationale priser. Og netop en uge inden den irske ølfestival havde Anders Coisbo afleveret sit politiskilt og endegyldigt sagt farvel til livet som politibetjent og goddag til en tilværelse som fuldtidsbrygmester.

Medaljehøsten i Dublin tyder på, at det var et godt valg.

Coisbo Beers medaljer ved Alltech International Craft Beer and Food Fair 2014
Bronze – 5th Avnue - Lager
Bronze – Urban Haze – Pale Ale med hyldeblomst
Bronze – Manhatten Dawn – Amerikans IPA
Sølv – Brooklyn Fall – Smoked Beer
Sølv – Queens Desire – Weissbier
Sølv – Astoria Black – Imperial Stout
Guld – Single Batch Beer – FOUR
Best Overall Beer – Dublin Craft Beer Cup: Single Batch Beer – FOUR



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078