23948sdkhjf

Mikrobryggeri lancerer første øl i Danmark og udlandet

Munkebo Mikrobryg har med et tilløb på otte år lanceret sin første øl på både det danske og tyske marked.
Claus Christensen overtog for otte år siden et gammelt mikrobryggeri i Pederstrup ved Ringe og i november sidste år lancerede han sin første øl på det danske marked. Nu vil han også uden for Danmarks grænser. Det skriver Kjerteminde Avis.

Claus Christensen har ansat Madara Devko til at tage sig af salg og markedsføring både på det danske marked og på eksportmarkederne. Og der er allerede skabt en kontakt til Tyskland, hvor Munkebo har fået foden inden for hos Camba Taphouse bar i Bayern. Desuden øjner man gode muligheder for at komme ind i Norge og Sverige.

Munkebo Mikrobryg har en kapacitet på 1300 liter øl og sortimentet spænder pt. over 12 forskellige varianter. Men der kommer helt sikkert flere til, lover Claus Christensen Kjerteminde Avis, der blandt andet peger på, at juleøllen solgte så godt, at der allerede nu er planer om en storebror.

Etiketterne fra Munkebo bærer alle en tegning af træet Yngdrasil, som er kendt fra den nordiske mytologi og bryggeriets øl har navne i samme kategori, såsom Sleipner, Gleipner, Valhal og Udgård.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08