Danish Crown lukker anlæg på stribe
Slagteriet i Holsted slagter nu så mange dyr, at lukningen af anlæg tager til.
- Vi bøvler naturligvis stadig lidt med at få det hele til at køre som i olie, men sådan er det altid at starte noget nyt op. Men tingene tager fart nu, og vi er positive, siger direktør i DC Beef Lorenz Hansen.
Med det stigende antal slagtninger kunne man i fredags lukke slagteriet i Tønder.
Skjern og Holstebro lukker fredag
På fredag kommer turen til Holstebro og opskæringen i Skjern. Detailpak i Skjern fortsætter med at producere, men går langsomt ned i aktivitet i samme tempo, som tempoet sættes op i Holsted. Lukningen af Fårevang er udsat til fredag den 25. april.
- Det er selvfølgelig vemodigt at lukke afdelinger ned, der har gjort et fantastisk arbejde i så mange år. Men nogen gange må man forandre for at bevare, og det er det, vi gør med Holsted. Heldigvis er der mange af vores gode kollegaer, der fortsætter i de nye rammer, siger Lorenz Hansen.