23948sdkhjf

Æggegigant opkøber fabrik

Hedegard Foods har erhvervet sig en ældre industribygning i hjembyen Hadsund, der nu skal ombygges til moderne pakkeri.
Hedegaard Foods i Hadsund har netop underskrevet kontrakt på køb af 10.000 kvadratmeter industribygninger i Hadsund. Bygningerne har tidligere tilhørt Uponor, der i 2012 valgte at flytte sin produktion fra Hadsund. Herved får bygningerne på Fabriksvej 6 i Hadsund nyt liv.

- Salget af æg og pasteuriserede ægprodukter har udviklet sig positivt i en årrække, og vi har formået både at vækste sammen med markedet og at tage markedsandele. Derfor vokser vi snart ud af vores eksisterende rammer på Glerupvej i Hadsund og ønsker nu at fremtidssikre vores vækst gennem købet af et stort industrikompleks på cirka 10.000 kvadratmeter Hadsund, forklarer administrerende direktør hos Hedegaard Foods, Ivan Noes Jørgensen.

Langsigtet investering
De nye bygninger i Hadsund skal i første omgang anvendes til fjernlager, men på sigt er det intentionen fysisk at opdele virksomheden i henholdsvis pakkeri og produktion. Ægpakkeriet skal flyttes til de nyerhvervede bygninger på Fabriksvej, mens produktionen af pasteuriserede og kogte ægprodukter skal fortsætte i de eksisterende bygninger på Glerupvej:

- Rettidige investeringer i udvikling af virksomheden er en vigtig del af vores strategi, og købet af de nye bygninger er selvsagt en langsigtet investering i virksomhedens udvikling. Vi skal løbende fremtidssikre både produkter og faciliteter, og personligt er jeg glad for, at investeringerne kan foregå lokalt i Hadsundområdet, fortsætter han.

Planerne for de nyindkøbte bygninger omfatter både en større renovering af bygningerne samt investering i nye, moderne pakkeanlæg, der skal servicere både det danske marked og eksportmarkedet:

- Vi omsætter i dag for knap 1 milliard kroner og sælger et tilsvarende antal æg pr. år. Vi har en klar forventning om yderligere vækst i det kommende år – både i Danmark, men ikke mindst også i de omkringliggende lande. Og Hadsund kommer med de nye investeringer til at spille en central rolle i den udvikling, slutter han.

Koncernen Hedegaard Foods har i alt tre ægpakkerier i Danmark og Sverige og i alt to ægproduktfabrikker, også beliggende i Danmark og Sverige. Hovedkontoret i Hadsund forarbejder, pakker og distribuerer friske skalæg samt en række kogte og pasteuriserede ægprodukter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126