23948sdkhjf

Stauning Whisky kåret som Europas bedste

Dansk whiskyproducent får topkarakter for deres rye- og single malt-whisky.
"Det har været HELT VILDT at læse den nyeste udgave af det britiske magasin Whisky Magazine. Her kan vi nemlig nyde synet af vores egne flasker - kåret som ”Europas bedste”, skriver Stauning Whisky på sin Facebook-profil.

Whisky Magazine står bag konkurrencen World Whiskies Awards, hvor et hold af eksperter blindsmager på de indsendte prøver over tre omgange, før de kårer den bedste i hver kategori. Og dommerpanelet har her kåret Stauning Whisky som 1ér i de to kategorier; Single malt, European, 12 Years & Under og European Rye, 7 Years & Under.

- Det er noget af det største, vi kan opnå. Det her er et magasin og en konkurrence, vi har fulgt med i al den tid, vi har nydt whisky. At vi så går hen og vinder guld - det er helt uvirkeligt! Whisky Magazine er jo næsten som at sammenligne med Restaurant Magazine, der har kåret NOMA til verdens bedste restaurant flere gange, lyder det videre fra Stauning Whisky.

Begge flasker er for længst udsolgt, men den tredje udgave af Stauning Single Malt Peated bliver tappet lige efter påske, lover producenten, der nu går benhårdt efter at blive kåret til verdens bedste whisky.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078