23948sdkhjf

Kapitalfond lun på danske fødevarevirksomheder

Odin Equity Partners næste investering kan meget vel blive en dansk fødevarevirksomhed.
Odin Equity Partners ejer i dag System Frugt og SFK Food, men har også små- og mellemstore virksomheder inden for andre brancher i porteføljen. Og man lurer lige nu på nye opkøb med potentiale. Det skriver Børsen i dag.

- Vi er opportunistiske og kigger på forskellige niche-virksomheder på tværs af industrier. Jeg vil bestemt ikke afvise, at vi laver endnu et opkøb i fødevaresektoren, siger partner Esben Bay Jørgensen til avisen.

Han vurderer, at fødevareindustrien er særligt spændende i Danmark, fordi der her findes mange virksomheder med specielle kompetencer og ikke mindst med potentiale for vækst og indtjening.

Hans synspunkt bakkes op af Advizer-partner Søren Nøjbjerg, der ser fødevarer som en attraktiv branche fordi der dels er tale om et stabilt marked med underliggende vækst, og fordi behovet for fødevarer globalt bliver større og større. Derudover sker der en konstant udvikling mod sundere produkter.

Advizer var blandt andet med til at sælge System Frygt til Odin Equity Partners i 2010 og Søren Nøjbjerg fortæller Børsen, at virksomheden pt. har gang i tre handler inden for fødevarebranchen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078