23948sdkhjf

Aurion og Hanegal gør 7-Eleven sundere

I samarbejde med Aurion og Hanegal lancerer 7-Eleven nu økologiske Baby Bites. Samtidig lancerer kæden to nye nøglehulsmærkede salater.
7-Eleven vil fremover byder på mere grønt og økologi til de sundhedsbevidste. Det sker som led i 7-Elevens quality convenience-strategi om at øge antallet af lokalt producerede og økologiske produkter i kædens 195 butikker. Flere nyheder sættes i handlen i dag.

Øko-mel og øko-pølser
7-Elevens Baby Bites kommer fremover også i en økologisk udgave. De nye økologiske pølsehorn er kommet i stand i samarbejde med det økologiske bageri Aurion, som leverer økologisk ølandshvede (25 %), som er malet på stenkværn og indeholder alle kornets naturlige bestanddele. Den økologiske pålægsproducent Hanegal har udviklet en økologisk pølse specielt til 7-Eleven.

Nøglehulsmærkede salater
7-Eleven introducerer samtidig nye sunde nøglehulsmærkede salater, som et supplement til kædens øvrige salater fra LêLê. De to nye varianter, Asiatisk salat (vegetarisk) bestående af edamame bønner, kål, nudler, grønt, ingefær og misodressing med soja samt New Yorker salat på kikæter, spelt, kål, grønt, kylling og cremet æbleeddike dressing, vil også begge vare at finde i handlen fra i dag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093