23948sdkhjf

Holsted-slagteri kæmper hårdt for at følge med

Selvom DC Beef nu udnytter 70 procent af sin kapacitet, er slagteriet stadig bagud med slagtningerne.
Efter 2,5 måneds indkøring udnytter Holsted nu 70 procent af sin kapacitet, svarende til 700 dyr om dagen. Det oplyser Danish Crown.

- Vi hæver effektiviteten på slagtekæden stille og roligt, og vi skal op på 900 dyr om dagen for at udnytte vores kapacitet fuldt ud. For at komme det sidste stykke skal vi skal bare have elimineret de sidste børnesygdomme i teknikken, for tempoet på slagtekæden fejler ikke noget, siger fabrikschef Per Svane Knudsen.

Gang i opskæringen
Også opskæringen og udbeningen går godt, siger produktionschef Tina Morgen Madsen:

- Vores medarbejdere er ved at have fundet rytmen i de nye omgivelser. Vi har fået rigtig meget nyt udstyr, som selvfølgelig kan drille lidt en gang i mellem, men vi følger planerne og leverer de aftalte varer til vores kunder.

Bagud med slagtninger
Men selv om Holsted for alvor er ved at komme op i omdrejninger, så er DC Beef alligevel bagud med slagtningerne. Det skyldes til dels, at Holsted endnu ikke er fuldt oppe i omdrejninger, men også helligdagene over påske samt en højere tilmelding end vanligt. Derfor oplever nogle leverandører beklageligvis, at deres afhentning udsættes en uge.

- Alle sejl er sat for at indhente puklen, siger Lorenz Hansen, direktør i DC Beef.

For at indhente kører DC Beef i øjeblikket dyr til Husum og slagter desuden om lørdagen på de danske anlæg samtidig med, at der arbejdes over på hverdage.

- Vi skal nok komme med og beklager naturligvis de forsinkelser, som vi kører med for øjeblikket, slutter Lorenz Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094