23948sdkhjf

Restaurant med kasserede råvarer populær

Madlavning baseret på kasserede råvarer falder i den grad i københavnernes smag. Det erfarer Spisehuset Rub & Stub, der i april har slået egne rekorder i antallet af spisende gæster.
Rub & Stub har i april måned haft 1039 spisende gæster, hvilket er det højeste antal nogensinde. Og det er en kæmpe udvikling siden oktober måned, hvor restauranten blot havde 229 spisende gæster. Det fremgår af statistik fra Danmarks største bookingsite, DinnerBooking.com.

Heraf fremgår det desuden, at restaurantens gæster gennemsnitligt giver såvel maden som betjeningen og stemningen 5 ud af 6 point, hvilket er 1,5 point over, hvad restauranter gennemsnitligt får.

Spisehuset Rub & Stub åbnede i september 2013 som er et nyt koncept, hvor restauranten modtager donationer i form at overskydende madvarer fra supermarkeder mv., som de så tilbereder til dagens menu.

Projektet lanceredes i samarbejde med flere organisationer og bevægelser, blandt andet Stop Spild af Mad, og Spisehuset Rub & Stub er placeret i Huset i Magstræde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094