Restaurant med kasserede råvarer populær

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Madlavning baseret på kasserede råvarer falder i den grad i københavnernes smag. Det erfarer Spisehuset Rub & Stub, der i april har slået egne rekorder i antallet af spisende gæster.

Rub & Stub har i april måned haft 1039 spisende gæster, hvilket er det højeste antal nogensinde. Og det er en kæmpe udvikling siden oktober måned, hvor restauranten blot havde 229 spisende gæster. Det fremgår af statistik fra Danmarks største bookingsite, DinnerBooking.com.

Heraf fremgår det desuden, at restaurantens gæster gennemsnitligt giver såvel maden som betjeningen og stemningen 5 ud af 6 point, hvilket er 1,5 point over, hvad restauranter gennemsnitligt får.

Spisehuset Rub & Stub åbnede i september 2013 som er et nyt koncept, hvor restauranten modtager donationer i form at overskydende madvarer fra supermarkeder mv., som de så tilbereder til dagens menu.

Projektet lanceredes i samarbejde med flere organisationer og bevægelser, blandt andet Stop Spild af Mad, og Spisehuset Rub & Stub er placeret i Huset i Magstræde.

Mere om: Rub & Stub


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

DC-slagterier lammet af arbejdsnedlæggelser

Meyer tvunget til at lukke i New York

Suppeudfordring krævede udvikling af ny robotgriber

Tican lukket af strejke

Bryggeri firedobler kapaciteten

Pengene strømmer ind til insekt-projekt

Ud med de 37 timer – folk vil selv bestemme deres arbejdstid

Kommune holder konference for fødevarebranchen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Gasoline Grill bliver til en kæde

Manden bag en af verdens bedste burgere klar til at udvide

Danæg får sur smiley og bøde

Vil lægge investeringsvine for en halv milliard på lager

Rare Wine Invest har fået grønt lys fra myndighederne

Royal Greenland sejler rekordregnskab i hus

Bülow lod lakridskonkurrenter kopiere

Baresso forsvinder som en succes

Carl's Jr. går til angreb

Lave priser og Netto-lukninger rammer Dansk Supermarked

Nyt koncept: Spiritus i løsvægt

Helt vildt: Ny burgerbar skabte kæmpekø

Findus: Misforståelse skyld i lukke-rygter

Færch Plast skovler penge ind

Brüel Systems stormer fremad

Fem medarbejdere købte virksomheden efter konkurs, og så gik det stærkt

Mauritius viser sig frem

To kvinder skal styre Cocio

København får et cyklende madmarked

Madmuligheder boomer i Esbjerg

Kadeau: Man siger ikke nej til Lego

Ikea måske på vej med restauranter

Sjællænderne har hang til svensk slik

Hungry.dk oppe på 1.200 restauranter

Flammen skal brænde flere nye steder

Ugens grin: Reklame-krig

Nye millioner flyder ind i energidrikken State

- En Suicide Burger? Nej, det har vi ikke

Köd-folk klar til mere vækst

Høns må igen komme ud

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Stor indtjeningsfremgang hos Process Engineering A/S.

MODBUS styret doseringspumpe fra Verder Pumper - NYHED

Expanite på Hannovermessen

Salicath deltager igen i verdens største messe for pakkeindustrien, INTERPACK, i Düsseldorf

Ekstrem temperatur føler / -50 til +1000°C

Udskæring af paté - Salicath ApS

Få hjælp til bedre produktivitet

Nye produkter fra YellowLine!

Hvad er e-learning?

Vejen Kommune inviterer fødevarebranchen til Vækst- og ledelseskonference

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvem slukker lyset hos jer?

Expanite udstiller på Hannovermessen

jpbc har svaret og kompetencerne.

Derfor skal vi serieproducere dine el-tavler

Præcisions måleudstyr fra Keyence

Husker du det lovpligtige eftersyn af dine IBC / ADR tanke?

Læs de sidste nyheder fra Diatom A/S

Vækst-virksomhed flytter til stor grund

GTS-institutter udvikler ny droneteknologi

Læs de sidste nyheder fra Diatom A/S

Danske virksomheder er udfordret digitalt

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af coating pulver-støv ho...

Gå ikke glip af Engineering Forum den 17. & 18. maj 2017

Landmanden får nemmere hverdag med nyt hybridanlæg!

Send til en kollega

0.2