23948sdkhjf

Tyggegummi-boss giver stafetten videre

71-årige Holger Bagger-Sørensen planlægger at trække sig helt ud af den danske tyggegummikoncern næste år.
Der har været et generationsskifte siden forrige år, men i 2015 bliver der sat endelig punktum, fortæller Holger Bagger-Sørensen i et interview med Børsen.

- Det er fordi, vi har 100-års jubilæum i selskabet næste år. Det vil jeg lige have med, mens jeg endnu er med i selskabet. Og så holder jeg, siger Holger Bagger-Sørensen til avisen.

Sønnerne Steen Bagger-Sørensen og Claus Bagger-Sørensen er fjerde generation i koncernen og står begge klar til at køre forretningen videre.

I slutningen af 2012 forlod farmand formandsposten i både Gumlink A/S, Bagger-Sørensen Invest, Fertin Pharma A/S og Vecata Invest, hvorefter begge sønner tog over.

Således blev Steen Bagger-Sørensen formand for Gumlink A/S og Bagger-Sørensen Invest, mens Claus Bagger-Sørensen bleb udnævnt til formand for Fertin Pharma A/S og Vecata Invest.

Kort fortalt består tyggegummikoncernen af Gumlink, der producerer almindeligt tyggegummi og Fertin Pharma, der har fokus på medicinsk tyggegummi. Det er sidstnævnte selskab, som regnes for vækstkometen i selskabet og primært her de største investeringer foretages.

Administrerende direktør i Gumlink og Fertin Pharma er stadig Søren Birn, mens administrerende direktør i holdingselskabet Bagger-Sørensen & Co., Vecata Invest og Bagger-Sørensen Invest er en herre ved navn Hans-Henrik Eriksen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094