23948sdkhjf

Løgismose fordobler overskud

Mejeri og færdigretter er vækstmotorerne i Løgismose-koncernen.
Løgismose kommer ud af 2013 med et overskud på 17,8 millioner kroner, hvilket er tæt på en fordobling i forhold til året før. Bruttoresultatet er for perioden opgivet til 98 millioner kroner mod 74 millioner kroner i 2012. Det skriver netmediet FødevareWatch, der har fået indsigt i koncernens spritnye regnskabstal.

Løgismose tæller i alt seks selskaber, men væksten hentes primært fra Løgismose Mejeri og Løgismose Production, der blandt andet fremstiller færdigretter. De to bidrager med henholdsvis 6,2 millioner kroner og 6,9 millioner kroner, oplyser Watch-mediet.

Løgismose Vin og Løgismose Gourmet bidrager hver med 3,6 millioner kroner og 3,2 millioner kroner, mens de to restauranter, Kong Hans Kælder og Falsted Kro, ikke skæpper meget i kassen. Kong Hans Kælder tjente sidste år 291.000 kroner, mens Falsted Kro er noteret for 19.000 kr.

Løgismose har i øvrigt et unikt samarbejde med Netto, der som eneste danske dagligvareforretning har forhandlingsretten på koncernes produkter.

Løgismose-selskaberne, der til sammen beskæftiger 132 ansatte, forventer yderligere vækst på både top- og bundlinje i 2014, lyder det ifølge ledelsesberetningen.

Link til originalartikel: http://fodevarewatch.dk/Fodevarer/article6814429.ece

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064