23948sdkhjf

Danish Crown vælter sig i svin

Danish Crown modtager for tiden så mange svin, at slagterierne slet ikke kan følge med.
Danish Crown er for tiden 1,5 dag bagude med slagtningerne. Årsagen er hovedsageligt, at der siden starten af maj er tilmeldt cirka 10.000 flere svin om ugen, end prognosen forudsagde.

- Som udgangspunkt klager vi jo aldrig over, at der tilmeldes mange dyr til slagtning, men vi beklager naturligvis de gener, det giver ude hos vores ejere, siger direktør i DC Ejerservice Vagner Bøge.

For at få slagtet op er der sat fuld damp på samtlige danske anlæg. Det betyder, at alt disponibelt mandskab er kaldt ind, og der arbejdes over i det omfang, det er muligt.

Normalt, hvis der er mindre udsving i tilførslerne i forhold til prognosen, så kan det relativt hurtigt indhentes. Årsagen til, at det kommer til at tage nogle uger denne gang, er, at ferieafviklingen er begyndt, hvor slagteriarbejderne holder ferie på skift og derfor ikke samme omfang kan arbejde lørdage.

- Vi har nogle meget dygtige og ansvarsfulde kollegaer ude på slagterierne, som gerne hjælper til, hvis der skal slagtes mere end planlagt. Men her i ferieperioden er det selvfølgelig lidt mere vanskeligt at mønstre fuld styrke, siger Vagner Bøge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109