23948sdkhjf

Flensted: Brand sætter aftryk i 2014

Flensted var ellers tilbage på rette spor, men branden i februar hænger nu som en sort sky hen over 2014, fortæller direktør.
Flensted, der blandt andet producerer pommes frites, kartoffelskiver og kartoffel rösti, kom i 2013 tilbage i plus efter flere år med røde tal.

I perioden 2009 til 2012 har virksomheden tabt over 26 millioner kroner. Kun i 2011 og 2013 var der plus på bundlinjen og sidste år lød resultatet efter skat på 2,9 millioner kroner. Det til trods for en lavere nettoomsætning sammenlignet med året før.

Indtil slut februar måned i år gav den udvikling anledning til positive forventninger til de forarbejdede kartoflers fremtid.

Den 27. februar opstod der en pludselig brand i frituren på fabrikken i Ansager. Heldigvis fik brandvæsenet hurtigt branden under kontrol, så flammerne ikke spredte sig til andre afdelinger, og man slap dermed for at ryge ind i leveringsproblemer.

- Vi har stadig inden problemer, alt køer som det plejer, fortæller Flensteds ordførende direktør, Anders Hviid Klinge, til Food Supply.

Branden ligger alligevel stadig som en sort sky over Flensted, der afventer regningen på skaderne.

- Branden gør det svært for os at spå om 2014. Det afhænger meget af, hvordan hele forsikringssagen ender, forklarer Anders Hviid Klinge.

Han har ikke yderligere kommentarer til den økonomiske udvikling, men holder sig til det statement, som ledelsen har givet i tillæg til 2013-regnskabet.

- I 2014 forventes fortsat vækst i omsætningen samt en forbedring af indtjeningen, forlyder den forventede udvikling her.

Men om det kommer til at holde stik, er altså fortsat uvist.

Ifølge direktøren skulle forsikringssagen gerne afsluttes i løbet af efteråret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11