23948sdkhjf

Emballagekæmpe sælger aktiviteter

DS Smith vil styrke sit fokus på bølgepapemballage og sælger derfor alle sine flamingo-aktiviteter i både Danmark og Sverige.
DS Smith arbejder løbende på at styrke sit fokus på at blive Europas førende producent af genanvendelige emballageløsninger til forbrugsgoder, og da kerneforretningen er baseret på bølgepap og bølgepaprelaterede produkter, er det ikke længere muligt at give flamingo-forretningen det strategiske fokus og de vækstmuligheder, som den fortjener. Derfor har DS Smith valgt at sælge sine flamingo-aktiviteter i Danmark og Sverige. Køberen er norske BEWi Group, oplyser DS Smith i en pressemeddelelse.

BEWi Group har haft fremstilling og udvikling af EPS-løsninger som sin kerneforretning siden grundlæggelsen i 1980, og Flamingo- og Cellplast-forretningerne vil komme til at spille en vigtig rolle i virksomhedens vision om at blive Nordens førende EPS-producent.

Et naturligt næste skridt
Ifølge administrerende direktør for DS Smith i Danmark, Thomas Kure Jakobsen, er frasalget et naturligt næste skridt.

- Vi har fokus på kontinuerligt at markere os som markedsleder inden for innovative, genanvendelige emballageløsninger til forbrugsgoder, og vores kerneforretning er og bliver bølgepap og bølgepaprelaterede produkter. Vores flamingo-del er en sund forretning med et stort udviklingspotentiale, som vi meget gerne ser indfriet, og det har vi tillid til, at BEWi Group med deres mange års erfaring og specialiserede forretning kan gøre. Frasalget af vores flamingo-aktiviteter er således et helt naturligt næste skridt for både DS Smith og BEWi Group, og på den måde en egentlig win/win-situation, siger Thomas Kure Jakobsen i meddelelsen.

Flamingo-aktiviteterne vil officielt blive en del af BEWi Group pr. 1. september 2014, forudsat en endelig godkendelse fra konkurrencemyndighederne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095