23948sdkhjf

Bornholmer-vingummi har vokseværk

Vingummiproducenten Mermaid’s i Svaneke er med et godt afsæt i det danske marked på vej ind på det norske og svenske marked.
Håndlavede vingummier fra Svaneke er ikke kun et hit i Svaneke. Produkterne er kommet godt i vej i Danmark og sælges nu også i Norge og Sverige, skriver Bornholms Tidende.

- Vi har fået en række gode forhandlere. Det er specialbutikker, vinbutikker, gavebutikker og lignende, og så er vi på hylden i Magasin og Salling og selvfølgelig i Bornholmerbutikken, på Færgen og i butikker på Bornholm, fortæller Jonas Bohn, der sammen med Vibeke Bengtson står bag firmaet Mermaid's, til avisen.

For øjeblikket arbejder man på at få foden inden for på firma-gavemarkedet. Næste skridt ud over indtagelsen af de nordiske markeder at investere i egne produktionslokaler.

Producerer i lejede lokaler
Produktionen af virksomhedens vingummi foregår på en noget utraditionel måde i lejede lokaler, da den langvarige produktionstid for håndlavet vingummi gør, at man ikke kan være i Mermaid’s lokaler i Svaneke.

- Vi har simpelthen for lidt plads her. Det kræver et stort køkken med meget plads. Men vi pakker og etiketterer her i huset, og håbet er selvfølgelig, at vi på længere sigt kan investere i vore egne produktionslokaler, forklarer Vibeke Bengtson over for Bornholms Tidende.

Vingummifabrikken blev sat i gang i 2012, og har p. t. udviklet syv smagsvarianter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08