23948sdkhjf

Premier Is rykker salget fra København til Thisted

Is-producenten samler hele salget i de nye lokaler i Thisted for at effektivisere arbejdet. Flytningen betyder samtidig nyansættelser i Thisted.
Det skriver Nordjyske.dk.

Premier Is’ nyligt udvidede lokaler i Thisted bliver nu base for hele firmaets salgsorganisation. Salgskontoret i København lukker således ned og arbejdspladserne rykket sammen med den øvrige administration og produktion i Thisted.

Af de ni københavnske medarbejdere har et par stykker valgt at flytte med jobbet til Thy. Derfor er der udsigt til et ikke nærmere bestemt antal ansættelser.

Lettere samarbejde
Forklaringen på flytningen er ifølge kommerciel direktør i Premier Is, Christian Brink, hovedsageligt en effektivisering af arbejdsgangene:

- For det første er de rette medarbejdere og kompetencer til stede i Thisted og Nordvestjylland, og for det andet bliver det nu nemmere at arbejde på tværs i virksomheden, og på bundlinjen bliver vi alle mere effektive, siger han, der håber, at det bliver positivt modtaget, at Premier Is flytter sin salgsfunktion til Thisted, siger Christian Brink til Nordjyske.dk.

Flytningen fra København til Thisted ventes at forløbe resten af 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093