23948sdkhjf

Ny ledelse skal få Hanegal til at vokse

Øko-producentens ejerduo styrker virksomheden med en professionel bestyrelse.
Ægteparret Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard er stiftere og 100 procent ejere af det økologiske varemærke Hanegal. Nu styrker de ledelsen med tre nye bestyrelsesmedlemmer.

- Hanegals omsætning er de seneste år steget med omkring 15 procent om året, og vi ser store muligheder for yderligere vækst, siger direktør Ulrich Kern-Hansen om baggrunden for det nye initiativ.

Han fortsætter:

- Til denne proces har vi ønsket at styrke ledelsen med en professionel bestyrelse, som kan medvirke til at tage de rette strategiske beslutninger.

Food Supplys nylige analyse af danske kødpålægproducenter viser også flot fremgang for Hanegal, der placerer sig i top målt på fremgang i resultat efter skat.

Bestyrelsen dobles op
Helle Janderup Jensen (foto), direktør i Kommunikationsbureauet DKM, er valgt som bestyrelsesformand. Frem til juli i år varetog Fie Graugaard selv denne post.

- Jeg glæder mig meget til at være en del af udviklingen i Hanegal, som er en virksomhed med et stærkt værdisæt og et stort potentiale, siger Helle Janderup i forbindelse med udnævnelsen.

Den nystiftede bestyrelse består herudover af Jan Mygdam, direktør i JM Invest & Rådgivning, og Lars Petersen, COO i Rynkeby Foods A/S.

- Jeg vil gerne bidrage til Hanegals vækst og bevare de gode principper for produktion af sunde fødevarer, som kan sælges til alle, der prioriterer sundhed, klima og dyrevelfærd, siger Lars Petersen.

Både Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard fortsætter også selv i bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109