23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger på ledende poster i denne uge.
Dansk Supermarked
Kenneth Nielsen er blevet ansat som group digital director hos Dansk Supermarked.

Danske Supermarked driver næsten 1.400 butikker i fire lande.

DS Smith Packaging Denmark A/S
Thibault Laumonier, Frankrig, er indtrådt som bestyrelsesformand hos DS Smith Packaging Denmark A/S i stedet for Per Vinge Frederiksen (kilde: Børsen).

DS Smith Packaging Denmark A/S er leverandør af emballage.

Nordic Sugar
Adm direktør Flemming Lyngholm stopper med udgangen af august, hvorefter nuværende teknisk direktør Jesper Thomassen tager over.

Læs mere: Sukker-direktør lægger sin opsigelse

McDonald’s
Joachim Knudsen er med virkning fra 1. september blevet udnævnt til direktør for McDonald’s i Danmark i stedet for Stephen Shillington, der dog fortsætter som vice president for Norden.

Samtidig tiltræder Kim Trier som operations director i stedet for Jacob Stabell, der bliver forfremmet til senior franchising director i McDonald’s APMEA-region med base i Singapore.

Derudover er Tina Gath med virkning fra 1. januar 2015 blevet udnævnt til financial director i stedet for Kennet Skyggelund Wienecke, der bliver forfremmet til en nordisk position som senior business support director.

Sidst men ikke mindst er Mette Hybschmann blevet udnævnt til HR director, i stedet for Lise-Lotte Helms-Olesen, som er forfremmet til en europæisk stilling som HR director digital europe.

McDonald’s driver fastfood-restauranter i hele Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094