23948sdkhjf

Nyt fund af listeria hos Delika

Fødevarestyrelsen har nu også fundet listeria i sliceafdelingen hos Delika i Hammel.
Fødevarestyrelsen har i forbindelse med den seneste tids listeria-udbrud taget prøver for listeria hos en del fødevarevirksomheder, der har det til fælles, at de har handlet med Jørn A. Rullepølser. Den virksomhed, der er identificeret som hovedkilden til det omfattende udbrud.

Grundet mistanke om listeria trak Delika Hammel i sidste uge straks en række sliced pålægsprodukter tilbage, men Fødevarestyrelsens analyser viser nu, at disse produkter ikke indeholdt den farlige bakterie.

Til gengæld har Fødevarestyrelsen fundet listeria i miljøet i virksomhedens sliceafdeling, hvorfor der nu gennemføres en ekstraordinær rengøring og desinficering. Desuden tilbagetrækkes produkter fra markedet.

Tilbagetrækningen er ikke påbudt af Fødevarestyrelsen, men iværksættes fordi virksomheden ønsker at sikre forbrugerne og udelukke enhver tænkelig risiko, pointerer Delika i en pressemeddelelse.

Produkterne, der trækkes tilbage, er pålægsprodukter i slice, solgt til både detail- og cateringmarkedet i perioden 8. august til 19. august.









Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078