23948sdkhjf

Hjem Is-succes med støtte-is

Via Hjem-IS' sommerkampagne har danske forbrugere doneret 19.025 kr. i iskold støtte til de Danske Hospitalsklovne.
Humor letter og fremmer helbredelse. Det er grundideen hos Danske Hospitalsklovne, der arbejder for at sprede glæde blandt sygdomsramte børn og unge i hele landet. Hvert år indlægges tusindvis af børn på landets børneafdelinger, og de kan alle have mere eller mindre brug for et besøg af en vaskeægte klovn. Udover at kunne lokke smilet frem hos børnene kan klovnen nemlig også lægge ører til emner, som måske kan være svære at tale om.

Via Hjem-IS' sommerkampagne har danske forbrugere doneret 19.025 kr. i iskold støtte til hospitalsklovnene.

- Det er en meget kærkommen donation fra de danske Hjem-IS-kunder, da vores arbejde hovedsageligt er finansieret ved hjælp donationer. Der findes børneafdelinger i landet, som vi gerne ville være i stand til at besøge oftere, så derfor er vi meget taknemmelige for hvert eneste bidrag, vi modtager, siger Kenneth Øhrberg, der er direktør for Danske Hospitalsklovne. Han roser desuden Hjem-IS for at være med til at skabe synlighed omkring Danske Hospitalsklovnes arbejde - bl.a. via reklamer på bilerne og uddeling af foldere.

Kunder har støttet med iskøb
I de varme sommermåneder er der gledet masser af is ned, og besøgte man Hjem-IS-bilen og købte en pakke Magic Mix i juni måned, så donerede man samtidig 5 kr. til Danske Hospitalsklovne. Det valgte 3805 danskere at gøre, og derfor har Hjem-IS netop kunnet overrække i alt 19.025 kr. på vegne af de danske Hjem-IS-kunder.

- Vi takker vores kunder for den store opbakning til projektet. Danske Hospitalsklovne udfører et vigtigt og fantastisk stykke arbejde på landets børneafdelinger, og det er vi glade for at kunne støtte op om, siger Per Roth, driftsdirektør i Hjem-IS.

Kampagnen er blot en blandt flere jævnlige aktiviteter hos Hjem-IS til fordel for Danske Hospitalsklovne. Derudover støtter Hjem-IS også med et fast beløb om året.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109