23948sdkhjf

Britisk chokolade hitter i Danmark

Den britiske chokoladekæde Hotel Chocolat åbner i denne måned sin tredje butik i Danmark. Stifteren af chokoladehotellet planlægger åbningen af flere butikker både i Danmark og Skandinavien.
Hidtil har det været muligt at smage på den britiske chokoladekæde Hotel Chocolats produkter i butikker på strøget i København og i Københavns Lufthavn. Nu åbner chokoladekongen fra England sin tredje butik i Danmark nærmere betegnet på Frederiksberg, skriver JydskeVestkysten.

For stifter og adm. direktør Angus Thirlwell er der en særlig årsag til, at man har valgt netop Danmark, som sit første marked uden for UK.

- Vi undersøgte et stort antal lande, men da vi kom til København, var kombinationen af den danske forståelse for gode råvarer og kærligheden til brands, der har noget dybde, det, der gjorde, at vi troede på, vi kunne have en chance på markedet, siger Angus Thirlwell.

Ekspert i detailhandel fra PEJ Gruppen Louise Byg Kongsholm spår briten gode vækstmuligheder på det danske marked.

- De læner sig op ad en generel forbrugertrend, hvor man godt vil tillade sig den lille luksus. Der er en efterspørgsel blandt danskerne på luksusbrands. Det er ret parakdoksalt, for danskerne handler primært ind i discountbutikker og er meget prisbevidste, men der er nogle få ting, man bare ikke kan spare på, og en af de ting er den lille nydelse i en ellers kedelig leverpostejshverdag, siger Louise Byg Kongsholm.

Danmark er indtil videre det eneste andet marked, Hotel Chocolat har afprøvet. Planerne er dog at åbne flere butikker i Danmark og i Skandinavien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094