23948sdkhjf

Domino's udfordrer McDonald's og Burger King

Domino's Pizza går efter at blive landsdækkende og vil frem mod 2017 udvide med 35 restauranter.
Det skriver Børsen i dag.

Den amerikanske pizzagigant har lagt en aggressiv vækststrategi og hvis det lykkedes at føre skrivebordsplanerne ud i virkeligheden kan Dominos Pizza blive blandt de største spillere på fastfoodmarkedet herhjemme, målt på antallet af restauranter. Ambitionen er at vokse fra 15 til 50 restauranter i løbet af de næste 3 år.

- Vi er klar til at tage kampen op mod McDonald's og Burger King. I modsætning til os har de ikke den samme onlinetilstedeværelse, og det ser vi som en konkurrencemæssig fordel. Derudover er der alle de lokale pizzeriaer, vi kan stjæle markedsandele fra. Derfor har vi også opsagt vores samarbejde med Just-Eat og Hungry.dk, siger Carsten Kjems Falk, medejer og kommerciel direktør i Domino's Pizza, til Børsen.

Kæden har i dag 15 restauranter koncentreret om hovedstadsområdet, og derfor er jagten sat ind på at finde franchisetagere især på Fyn og i det jyske. Ekspansionen sker i samarbejde med Vækstfonden, der yder finansiering via lån til udvidelserne.

Just-Eat mand lægger strategien
Tingene har for alvor taget fart siden Jesper Buch sidste år investerede et millionbeløb i virksomheden og samtidig iværksatte et strategiskifte med øget fokus på de digitale platforme. På bare 12 måneder er omsætningen på mobil og internet vokset fra 30 til 70 procent.

- Vi har haft en meget aggressiv tilgang til tingene, siden jeg kom ind. Det var også et af mine krav, at der skal være noget vækst, og at der skal åbnes flere butikker, hvis jeg skal være med. Det er vi så for alvor gået i gang med nu, siger Jesper Buch, der tidligere har haft en andel i Just-Eat, til avisen.

Domino's Pizza har allerede åbnet tre nye restauranter i år og planen er at åbne yderligere tre inden nytår. Om et år er Domino's formentlig oppe på mellem 20-25 nye restauranter, vurderer Jesper Buch.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11