23948sdkhjf

Roskilde har valgt nye madleverandører

Det bliver Danske Madhus og Din Private Kok, der fremover skal levere mad til visiterede borgere i Roskilde Kommune.
Det står klart efter et møde i Sundheds- og Omsorgsudvalget, skriver kommunen på sin hjemmeside.

Der er tale om et genudbud, fordi der kun var kommet et konditionsmæssigt tilbud i det første udbud. Der skal nemlig være to leverandører på området for at sikre borgernes frie valg.

Fra 1. oktober 2014 vil visiterede borgere til madordningen derfor kunne vælge mellem Din Private Kok og Det Danske Madhus.

Udbuddet har været opdelt i 3 geografiske områder, henholdsvis nord, syd og midt. Både Det Danske Madhus (tidligere KRAM) og Din Private Kok har budt på levering af mad til hele kommunen. De leverer i forvejen i en del af kommunen. Roskilde Kommune har afgivet et kontrolbud for områderne nord og syd. De indkomne tilbud er alle konditionsmæssige og overholder de i udbudsmaterialet opsatte kvalitetskrav.

Sundheds- og Omsorgsudvalget sender nu en meromkostning på 1 million kroner videre til forhandlingerne om budgettet for 2015, da de private leverandører tager 10 kroner mere pr. portion end ved det seneste udbud i 2010. En ekstraregning, som af lovgivningshensyn ikke kan sendes videre til borgeren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079