23948sdkhjf

Crowne Plaza udvider med catering-koncept

Hotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers udvider forretningen med et nyt totalkoncept indenfor venue-catering til eksterne arrangementer.
Det nye forretningsben er døbt Crowne Plaza 360° Venue Catering, og de første kunder er allerede i hus, lyder meldingen fra Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Det nye forretningsinitiativ går under navnet Crowne Plaza 360° Venue Catering og er et tilbud om en one-stop-shop, når der er behov for forplejning i forbindelse med alle størrelser af arrangementer.

- Vi kan se, at der er en efterspørgsel på totalløsninger på catering, når der skal afvikles events. Med Crowne Plaza 360° Venue Catering tilbyder vi denne totalløsning og kan dermed skabe tryghed for kunden, som slipper for at skulle i kontakt med mange forskellige leverandører. Med dette unikke forretningskoncept fornyer vi os og kan derved fortsat positionere os i forhold til vores konkurrenter, mener koncerndirektør Allan L. Agerholm.

Bella Center koncernen dækker alt fra hoteldrift, konference, kongresser og koncerter til messeafvikling. Målet er at blive Danmarks største på hospitality, og Crowne Plaza 360° er et nyt skridt i den retning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094