23948sdkhjf

Danish Crown på kanten af Kina

Efter at have fået lov til at sælge pølse, pålæg og andre forædlede varer i Kina, står Danish Crown nu overfor en skal-skal ikke situation med hensyn til videre etablering i landet.
Danish Crown har opnået tilladelse til at importere og sælge pølser og pålæg i Kina. Nu står man over for at træffe beslutningen om etablering af distributions- eller produktionsbase i landet. Men intet er endnu besluttet, skriver Jyllandsposten.

Danish Crown er over de senere år vokset markant på det kinesiske marked, og man ser et stort potentiale i de forædlede varer og en stigende vækst i salget i privatforbruget, fortæller adm. direktør Kjeld Johannesen, der i øjeblikket er ved at sondere terrænet for en distributions- eller produktionsbase.

- Vi har sagt, at vi vil bruge 2014 på at undersøge mulighederne. Vi rejser meget i landet og ser på, hvad mulighederne er. Men om vi etablerer os i Kina eller ej, er endnu ikke afklaret. Vi evaluerer det i 2014/15. Det er et af de strategiske mål, at vi enten skal vokse her eller i en af de andre regioner, og den strategiske beslutning skal tages, men Kina indgår i overvejelserne, siger Kjeld Johannesen til Jyllandsposten.

Danish Crown har netop åbnet sin første pølsevogn i Kina.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094