23948sdkhjf

Delika forlader Favrskov Kommune

Pålægsfabrikken Delika flytter fra Favrskov Kommune efter man er blevet opsagt i sit lejemål. Ønsket om at fastholde produktionen i Favrskov kommune kan ligge et meget lille sted.
Senest i 2016 rykker pålægsfabrikken Delika og de 48 medarbejdere ud af lokalerne på Anbæksvej i Hammel og helt ud af Favrskov Kommune. Det oplyser Midtjyllands Avis.

Pålægsvirksomheden er blevet opsagt i sine nuværende lokaler pr. 1. juli 2017, da kommunen ønsker at skabe en helt ny bydel i området. I den forbindelse har administrerende direktør for Delika, Kurt Møller været i forhandling med Favrskov Kommune om køb af en anden erhvervsgrund i Hammel – og det er her parterne krydser klinger.

- Vi ser både på muligheder i Vejle og Skanderborg kommuner, og vi er nok på plads med en løsning inden for det næste halve år og er sandsynligvis ude af byen senest i 2016. Èn ting er helt sikkert - vi bliver i hvert fald ikke i Favrskov Kommune. Jeg synes, at de har opført sig amatøragtigt over for os, siger Kurt Møller til avisen.

Han påpeger over for avisen at kommunen ikke har været til nogen stor hjælp i processen med at finde et nyt tilholdssted for virksomheden.

Borgmester i Favrskov Kommune Nils Borring (S) kan ikke helt genkende Kurt Møllers udlægning af sagen.

- Det har simpelthen ikke sin rigtighed. Vi har haft adskillige møder med Kurt Møller - også på hans kontor. Vi har tilbudt dem flere attraktive byggegrunde, og kommunikation går begge veje, så de kunne sagtens have henvendt sig til os, hvis de gerne ville have andre løsninger eller grunde på bordet, siger Nils Borring.

Læs også Food Supplys brancheanalyse Lave tyskerlønninger og forsigtige regnskabshop om netop pålægsproducenternes op- og nedture.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11