23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Henrik Boserup åbner pop-up i Tivoli

Kokken Henrik Boserup åbner en pop-up af sin Juicy Burger i forbindelse med Halloween i Tivoli. Henrik Boserup har brugt tre måneder på at udvikle en helt særlig burgerbolle til sit koncept.

Henrik Boserup har en mission. Han vil "stjæle" burgeren tilbage og relancere den populære spise. Derfor åbner kokken en pop-up af sin Juicy Burger i forbindelse med Halloween i Tivoli.

Juicy Burger adskiller sig fra de fleste ved at have en helt særlig burgerbolle. Den har taget Henrik Boserup tre måneder at udvikle.

- For et år siden besluttede jeg at kaste min energi i at lave verdens måske bedste burger. Jeg forestillede mig et kompromisløst produkt, der ikke kræver de store forklaringer. Alle kender jo burgeren. Derfor anser jeg burgeren for at være et perfekt medie til at viderefører udbredelsen af gode, kompromisløse råvarer i ethvert tænkeligt måltid. En stafet jeg fik af Søren Gericke for mange år siden, og som har fuldt mig lige siden, siger Henrik Boserup.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web03