23948sdkhjf

Avis: Kurt Skare tager til genmæle

Indehaver og adm. direktør Kurt Skare giver nu sit syn på den kødskandale som i løbet af mandagen og tirsdagen har fyldt i flere medier. Han påpeger at der er fremkommet urigtige oplysninger i sagen.
JydskeVestkysten bringer nu indehaver af Skare Meat Packers, Kurt Skares syn på den kødskandale, som mandag verserede i flere medier.

Læs også: Dansk Supermarked suspenderer al samhandel med Skare Meat Packers

Kurt Skare påpeger, at det hverken er bevist eller sandsynliggjort at nogen skulle være blevet syge af kød fra Skare Meat Packers. Han pointerer endda, at baggrunden for den verserende kødssag er to sager, der er rodet sammen.

- Fredag den 13. juni udtager vi en rutineprøve, som vi sender ind efter gældende regler. Lørdag får vi at vide, at der er påvist salmonella, men mailen ser vi først mandag. Her sender vi en kontraprøve ind, og en ny analyse viser, at der ikke er påvist salmonella, forklarer Kurt Skare til avisen.

Han erkender dog, at kødet skulle være trukket tilbage, og at det ikke skete, er en konkret fejl fra virksomhedens side af. Han vil dog understrege, at den ene salmonella-episode intet har med den senere episode, hvor folk blev syge af kødet, at gøre.

Læs også: Fødevarekontrol hemmeligholder kødskandale

Skare Meat Packers er i øjeblikket ved at få juridisk behandlet, hvem der bevidst eller ubevidst har frembragt de urigtige oplysninger, der i følge Kurt Skare, er fremkommet i sagen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156