23948sdkhjf

Japansk gadekøkken på Copenhagen Street Food

Medstifter og tidligere partner af Sticks ’n’ Sushi, Jens Rahbek, er klar til at introducere en ny del af den japanske madkultur for danskerne: Yatai – det japanske gadekøkken.
Det sker på Copenhagen Street Food på PapirØen.

- Fra første gang jeg smagte yatai, vidste jeg, at jeg en dag måtte tage det med til Danmark og åbne mit eget gadekøkken. Jeg har bare haft for travlt til at gøre mere ved det – indtil nu, siger Jens Rahbek.

Realiseringen af drømmen har dog ikke kun været begrænset af tid, men også af sted:

- Når alle leder efter den næste lækre, super hippe, vi-spiser-i-baren-London-style restaurant, er det jo lidt svært at sælge idéen om et gadekøkken. Men hos Copenhagen Street Food er hele konceptet bygget på gadekøkkener, og så begyndte det pludselig at gå op, fortæller han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157