23948sdkhjf

Q8 kaster sig ind i burgerkrigen

Ambitionerne er store - Q8 vil være byens foretrukne burgersted.
Danskerne spiser burgere som aldrig før, og nu går Q8 ind i den lokale burgerkrig.

- Vi har allerede et bredt udvalg af fastfood-produkter på vores stationer, men med vores nye burgerkoncept tager vi nu for alvor kampen op om fastfoodkunderne, lyder det målrettet fra Q8.

Og ambitionerne hos Q8 er store.

- Vi udvikler og udvider hele tiden vores sortiment, så vi kan imødekomme vores kunders ønsker. Og da mange har efterspurgt en god burger som et alternativ til vores sandwich, er vi begyndt at lave burgere fra bunden. De består af dansk oksekød fra Himmerland uden tilsætningsstoffer, og vi bruger helt friske råvarer og klassiske, bløde og luftige burgerboller af høj kvalitet, lyder det fra Q8.

Bid af burgermarkedet
Q8 går ind i den lokale burgerkrig, fordi 65 procent af den fastfood danskerne spiser, primært er burgere – og nu vil Q8 have sin bid af burgermarkedet.

- Danskerne vil gerne have fastfood, og de vil have mere af det, viser vores undersøgelser. Det er nemt og bekvemt – både til frokost og aften. Og selv om udvalget af fastfood er blevet bredere inden for de senere år, er det stadig den klassiske burger, de fleste af os foretrækker, når vi skal have et hurtigt måltid, oplyser Q8.

Danmarks største burgerkæde
Med det nye burgerkoncept på landets 103 stationer bliver Q8 den største burgerklæde i landet. Ingen anden kæde har så mange steder, der sælger frisklavede burgere.

- Selv om vi kun har én burger på menuen indtil videre, vil vi gøre alt for, at vi bliver byens foretrukne burgersted, lyder meldingen fra Q8.

Indtil den 14. oktober kan man prøvesmage stationens nye burger for kun 10 kr.
Læs mere om: Q8
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078