23948sdkhjf

Lagkagehuset tager hånd om sur smiley og rotter

Bagerikæden Lagkagehuset har været i kontakt med Fødevarekontrollen to gange på en uge. Det ene besøg resulterede i en sur smiley, mens det andet besøg resulterede i en lukning af butikken på grund af rotter.
To af Lagkagehusets afdelinger i hovedstadsområdet har i denne uge haft besøg af fødevaremyndighederne. Det er endt i en bøde, en sur smiley og en lukning på grund af rotter. Stifter og COO hos Lagkagehuset handler på sagerne, skriver Ekstra Bladet.

Fødevarestyrelsen slog i første omgang vejen forbi Lagkagehusets afdeling i Kastrup Lufthavn. Her var der bred kritik af rengøringen, hvilket betød en kategori fire smiley. Samtidig får butikken en bøde på 10.000 kr.

Steen Skallebæk, stifter og COO hos Lagkagehuset understreger at den sure smiley og den mangelfulde rengøring vil få konsekvenser.

- Men vi kan ikke leve med det her. Vi håndterer fødevarer, og vi står ved det, vi laver. Så det her gør ondt, og det er uacceptabelt. Jeg tør ikke love, at det ikke sker igen, for det er trods alt mennesker, vi har med at gøre, men vi vil gøre rigtig meget for at den slags ikke sker igen, lyder det fra Steen Skallebæk.

I forbindelse med Fødevarestyrelsens andet besøg hos afdelingen på Falkoner Allé var der tale om en reel invitation, da der var mistanke om rotter.

Steen Skallebæk fortæller til Ekstra Bladet at man straks fjernede alle fødevarer fra butikken, tilkaldte Fødevarekontrollen og skadedyrsbekæmpere, hvorefter der blev fanget én rotte. Der er nu lagt spor ud i butikken, hvorefter der skal gå 48 timer uden spor af rotter, før butikken må åbne igen.

Originalartikel: http://ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article5213530.ece
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095