23948sdkhjf

Stauning Whisky nomineret til tre priser

Ejerkredsen hos Stauning Whisky går i øjeblikket rundt og venter i spænding. Virksomheden er nemlig nomineret til hele tre forskellige priser.
På torsdag falder afgørelsen i Sallings Fødevarepris 2014 og her er Stauning Whisky nomineret i kategorien Øl, vin & Spiritus - senere gælder det to vækstpriser, skriver dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Læs også: Finalisterne til Sallings Fødevarepris fundet

- Det er så fedt. Jeg håber da også, at der så kommer lidt ekstra respons på vores virksomhed og vort produkt. Det betyder i hvert fald også, at vi lige nu hører til i den lille kreds af virksomheder, der har gjort indtryk. Det betyder et ekstra plus for os. Mange konkurrenter laver jo flotte produkter, siger direktør og medejer Alex Højrup Munch til avisen.

I kampen om Sallings Fødevarepris dyster man med 11 andre virksomheder og afgørelsen falder som sagt torsdag i Salling i Aarhus.

Senere på måneden gælder det Ivækstprisen, der hvert år hylder iværksættere. Her sættes fokus på den gode iværksætterhistorie og ikke kun økonomiske nøgletal. Ivækst-prisen uddeles i seks kategorier Årets Væksteventyrer; Årets Udkantsiværksætter; Årets Idealist; Årets Kvindelige Iværksætter; Årets Vovehals og Årets Unge Håb.

Den tredje og sidste pris, som Stauning Whisky er blevet indstillet til, er Region Midts TurismeVækstPris, der uddeles 4. november 2014. Her er virksomheden nomineret sammen med en række andre fødevarerelaterede virksomheder, såsom Økogårdene Skjern Enge, Fru Møllers Mølleri, Sevel Kro, De Samarbejdende foreninger og organisationer bag fødevareevents på Samsø, Food Festival og Vestkystens Gårdbutik. Vinderen modtager 75.000 kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125