23948sdkhjf

Danish Crown: Havde grisen blot otte skinker

Det russiske importstop betyder at verdensmarkedet oversvømmes af alle typer kød. Danish Crown kæmper i den grad med at få afsat de dele af grisen, som russerne før var så vilde med.
Siden februar har Danish Crown arbejdet på at finde alternative markeder til det svinekød, som russerne hidtil var aftagere af. Men ikke alle dele af grisen er lige afsættelige, lyder det fra slagteri-giganten. Det skriver Avisen.dk.

- Havde grisen otte skinker eller seks kamstege, var det ikke noget problem af få det afsat. Men det er forender og det spæk, som russerne bruger til at fremstille blandt andet pølser af, vi ikke kan komme af med, siger pressechef hos Danish Crown, Jens Hansen til Ritzau.dk

Jens Hansen påpeger at selvom det skulle lykkes at finde et marked for forender og spæk, så går der noget tid inden et egentligt salg kan begynde.

- Der er en reaktionstid, før andre markeder eksempelvis kan begynde at købe dansk svinekød. Typisk har man nogle kontrakter, man skal ud af. Det er svært at sige, om der er lys forude, siger pressechefen.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11