23948sdkhjf

HKScan Danmark styrker ledelsesteamet

HKScan der i Danmark producerer kyllinger under navnet Rose styrker sit ledelsesteam med blandt andet en producentchef, der skal sikre tilgang af kvalitetsråvarer til fjerkræslagterierne i Danmark.
HKScan Danmark, der er en del af den børsnoterede nordiske kødkoncern HKScan og i Danmark producerer kyllinger under brandet Rose, har siden sommeren ansat fire nye profiler. Alle vil indgå i det ledelsesteam, der i de kommende år skal stå i spidsen for koncernens brand- og innovationsdrevne strategi i Denmark.

Karen Margrethe Balle, Cand. Agro, er pr. 1. juli 2014 ansat som ny producentchef i Danmark. Karen Margrethe har arbejdet godt 10 år i den danske fjerkræbranche og kommer senest fra et job som produktionskoordinator ved Danhatch A/S. Karen Margrethe får ansvaret for kontakt til primærproduktionen og skal sammen med de professionelle danske slagtekyllingeleverandører sikre tilgang af kvalitetsråvarer til fjerkræslagterierne i HKScan Danmark.

Marianne Boe Madsen, Cand. Scient Pol. og MA Learning Processes, er pr. 1. august 2014 ansat som Vice President, Human Resources Denmark. Marianne har tidligere været HR Director i bl.a. Bang&Olufsen og EnergiMidt. Hun har ansvar for HKScan Denmark´s organisatoriske og ledelsesmæssige udvikling fra at være et familieejet kyllingeslagteri til at blive en del af en børsnoteret international fødevarevirksomhed.

Henrik Schaar, Cand. Merc. Aud., er pr. 1.oktober 2014 udnævnt til Vice President of Finance. Henrik kommer fra en stilling som Vice President, Head of Group Finance i LEGO koncernen og har foruden en fortid som revisor i PricewaterhouseCoopers. Henrik får ansvar for HKScan Danmark’s økonomi og økonomistyring. Henrik vil også indgå i Group Finance Management Team.

Kjeld Andersen, Cand. Scient. Pol, er fra 7.oktober 2014 tilknyttet som Communications Manager i Danmark. Kjeld har senest drevet egen konsulentforretning indenfor PR- og kommunikation og var før det kommunikationsrådgiver i Danfoss samt partner i Holm Kommunikation A/S. Kjeld får ansvar for intern, ekstern og producent kommunikation og bliver en del af koncernens Communications Management Team.

- Jeg er rigtig glad for at vi nu har størstedelen af vores nye ledelsesteam på plads – vi har været igennem nogle turbulente år, hvor vi bl.a. er blevet ramt af en større brand, der har påvirket vores forretning betydeligt. Men vi er ved at være færdige med at genopbygge vores produktion og med det nye ledelsesteam på plads, kan vi se fremad og fokusere på at udnytte de spændende muligheder, der er i fremtidens fødevaremarked, siger fungerende direktør for HKScan Danmark A/S, Thomas Perkiö.

Medio november afløses Thomas Perkiö af Anders Jeppesen Jensen, der tiltræder som administrerende direktør for HKScan Danmark. Han kommer fra en stilling som koncerndirektør hos Tican A/S og administrerende direktør hos Tican Process A/S og har tidligere bl.a. været administrerende direktør hos Arla Foods i Norge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094