23948sdkhjf

Bornholmske fødevareproducenter bliver turistattraktioner

Destination Bornholm sætter nu øens fødevareproducenter på programmet, når det kommer til oplevelsesturisme.
Destination Bornholm tilbyder nu en helt ny slags oplevelsesturisme, hvor der ikke er rundkirker og rokkesten på programmet men derimod fødevarer og grøn energi. Det skriver DR.dk.

- Vi har nogle fødevarer og fødevareproducenter, der er helt unikke, vi er kommet langt i omstillingen til grøn energi, og så har vi en natur, der siger spar to. De tre ting sammen kan give nogle oplevelser til de mennesker, der gerne både vil opleve Bornholm, men også gerne vil have noget ekstra med sig hjem, siger Klaus Vesløv, en af initiativtagerne bag det nye projekt.

Den første tur rundt på Bornholm blev afprøvet på en gruppe københavnske pensionister, der besøgte både fødevareproducenter, et biogasanlæg og affaldsforbrændningen.

Blandt de deltagende virksomheder finder man gårdslagteriet og pølsemageriet Hallegård; rapsolieproducenten Lehnsgård, iværksættere som Bülow Lakrids, biogasanlægget Biokraft og affaldsbehandlingsanlægget BOFA.

De første ture er skemalagt før jul, mens man forventer for alvor at sætte gang i turene i foråret 2015.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078